Bemutatkozás

Az Együtt a Modern Fiatalokért egyesület célja:

Az “EKT Community” nevezetű közösség működésénék támogatása és működési feltételeinek megteremtése. Az EKT Community egy olyan közösség, amely különböző tevékenységi köreivel szeretné összefogni azokat a fiatalokat akik rajonganak az informatikáért, a technológiáért és a virtuális világért. Az Együtt a Modern Fiatalokért Egyesület célja, hogy közösséggé formálja ezeket a fiatalokat, olyan programokat szervezzen számukra, ahol lehetőségük lesz ismerkedni, barátokat szerezni, tudásukat fejleszteni és megosztani a közösség többi tagjával. Kiemelt céljának tekinti az iskolás korosztály nem formális tanulásába történő bekapcsolódást. Céljai közt szerepel továbbá egy közösségi hely létrehozása és működtetése, melyet a közösség tagjai szabadidejükben látogathatnak.

Az egyesület tevékenysége:

TEÁOR – 9499 – Mns egyéb közösségi, társadalmi tevékenység
– Közösségi programok, szabadidős tevékenységek szervezése és lebonyolítása.
– Egyéb rendezvények szervezése, lebonyolítása.
– Más szervezet által szervezett rendezvény/esemény lebonyolításában való közreműködés.
– Rendezvényszervezés, rendezvényhangosítás, rendezvényfotózás
– Informatikai tevékenységek. ( Szerverüzemeltetés, rendszergazdai tevékenységek és szolgáltatások, weboldalfejlesztés )
– Együttműködés más civil szervezetekkel, intézményekkel.
– Minden egyéb tevékenységi kör, mely kapcsolódik az egyesület jelenlegi és jövőbeli tevékenységeihez, céljához.

Az EKT Community célja: ( Forrás: www.ektcommunity.hu )

Az EKT Community egy olyan közösség, amely különböző tevékenységi köreivel szeretné összefogni és kimozdítani azokat a jelenlegi generációban felnövő gyerekeket és fiatalokat akik rajonganak az informatikáért, a technológiáért és a virtuális világért. Ezeket a fiatalokat gyakran hívják “kockáknak” mert sok időt ( esetenként túl sok időt is) töltenek számítógépük, ezáltal a virtuális világ elött. Célunk, hogy közösséggé formáljuk őket, programokat, versenyeket szervezzünk számukra. Kimozdítsuk őket otthoni környezetükből, így lesz lehetőségük ismerkedni, barátokat szerezni és olyanokkal megismerkedni akiknek érdeklődési körük hasonló. Ezáltal lesz lehetőségük tudásukat fejleszteni és megosztani a közösség többi tagjával.
“Az EKT egy életérzés, egy hely ahol kikapcsolódás vár, ahol úgy érzed tartozol valahova!”